Egy apróhirdetés útján találtam rá egy tuti gyerekcipőket árusító weboldalra

A klasszikus, újságban megjelent szöveges hirdetések ideje azt gondolom, egy ideje már lejárt – legalábbis bizonyos körökben. Higgyétek el nekem azonban, hogy itt vidéken még mindig óriási szerepe van az apróhirdetéseknek. Hiszen a szomszéd Marika néni biztos, hogy nem az internetes reklámokkal találkozik először, hanem a postaládájába bedobott szórólapokkal és reklámújságokkal. Na meg a jó öreg helyi apróhirdetésekkel.

Arról már korábban meséltem Nektek, hogy az én életemet is sokszor megkönnyítették az apróhirdetések, hiszen nem egyszer rajtuk keresztül sikerült rátalálnom a megfelelő szolgáltatóra. Már épp kezdtem elfeledkezni áldásos szerepükről, amikor az ovi- és bölcsikezdéssel megint csak slamasztikába kerültem. A gyerekek lábára cipő kellett. Aki érintett a témában, az tudja, hogy nagyon nem mindegy, milyen cipőt vásárolunk számukra.

A postás bedobott hozzánk egy újságot, amin felfedeztem a CipoMarket.hu reklámját. A CipoMarket.hu az országban az elsők között kezdett minőségi, márkás cipők online értékesítésébe. Így kétségtelen, hogy van tapasztalatuk a témában és valóban csak a legjobb márkákat forgalmazzák.

A gyerekek esetén kiemelten fontos, hogy jó minőségű cipőt hordjanak, olyat, amely jól tartja a lábukat, a sarkukat is fogja, mégis kényelmes és könnyű. A CipoMarket.hu szerencsére gyerekek számára is neves márkák cipőit kínálja. Megtalálható itt a D.D.Step, az Adidas, a Nike, az S.Oliver, a Batz és még sok más, magas minőséggel szolgáló márka. Mivel a piciknek extra nehéz cipőt választani, hiszen gyorsan és folyamatosan nő a lábuk, érdemes azt úgy végezni, hogy először megmérjük a lábuk hosszát.

Ezt követően a CipoMarket.hu oldalán a mérettáblázat kiválasztásával máris megnézhetjük, hogy az egyes lábhosszok a különböző márkák vonatkozásában hányas méretnek felelnek meg. Így biztos, hogy jól határozzuk majd meg a gyerek lábméretét és a rendelt cipő tökéletesen passzol majd a lábára. Kivéve akkor, ha épp a szállítás alatt nő egy méretet a lába, de lássuk be, erre nem túl sok esély van.

Nos, miután megvan a méret, az oldal bal oldalán kiválaszthatjuk, hogy pontosan milyen típusú lábbelire van szükségünk. Szandálra, cipőre, bakancsa vagy papucsra. Majd, a szűrő funkció alkalmazásával további paramétereket állíthatunk be. Így meghatározhatjuk a pontos méretet, a színt, a kedvezmény mértékét és a sarokmagasságot is. A kedvezményes termékek kiválasztásával roppant olcsón akadhatunk cipőkre. A két gyereknek én külön-külön kerestem cipőket, hiszen egyrészt a méretük sem azonos, másrészt pedig a nemük sem. Sikerült is találnom nekik őszi, átmeneti cipőt és benti cipőket is. Tudjátok, amelyeket be kell vinnünk az oviba-bölcsibe.

Folyton aggódok minden egyes cipővásárlásnál, nem szeretném, ha a nem megfelelő méret vagy fazon esetleg rontana a tartásukon, akadályozná a fejlődésüket. A CipoMarket.hu webshopban vásárolva azonban megnyugodtam, hiszen kétségtelen, hogy kiváló minőségű, extra kényelmes darabokat nyújtanak. Amelyeket ráadásul a gyerekek önállóan tudnak le- és felvenni.

Pár napon belül házhoz is hozták a kis cipőket, éppen megérkeztek az évkezdésre. A gyerekek imádják őket azóta is, és én is. Hiába a modern, villogó hirdetések és az internetről ránk zúduló, figyelemfelkeltő reklámáradat, egy régi, klasszikus apróhirdetés valamelyik helyi újság hasábjain vagy egy szórólapon sokszor sokkal hatásosabb lehet.