Apróhirdetéses újságok helyett internet

Az apróhirdetéses újságok sokat segítettek nekem az évek során. Mikor elromlott a kazánunk, ott találtam szerelőt. Ugyanígy villanyszerelőt, vizest és mindenféle szakembert sikerült találnom apróhirdetéseken keresztül. Emellett hasznos holmikat is találtam a kis újságokban, amik a mai napig a kényelmem szolgálják. Egyszer egy nagyon vagány fali órát kerestem, és találtam is, máskor pedig szőnyegre volt szükségem, és lám pont szembe jött velem az igazi egy apróhirdetés formájában. Sajnos a technológia fejlődésével elkezdett megcsappanni az ilyen hirdetések száma, és minden átkerült az internetre. Nincs meg az az élmény, hogy lapozgatom az újságot, és megtalálom azt, amit keresek. Ehelyett beírom a keresőbe, és máris az ölembe hullik a kívánt termék. Mondjuk ennek is meg van a maga szépsége. Nemrég fájó foggal ébredtem, ezért elkezdtem megbízható fogorvosi rendelőt keresni.

Így találtam rá a fogorvos budapest magánrendelőre, ami egyből elnyerte a tetszésem. Már eleve pozitívum, hogy Budapest szívében vannak, a Kacsa utca 5 alatt, pár perc sétára a Margit híd, budai hídfőtől. 9 és 19 óra között tartanak nyitva, és a sorban állas elkerülése végett előzetes egyeztetés szükséges ha meg akarod látogatni őket. Persze egy fogorvosi rendelőnél nem az az elsődleges szempont, hogy hol helyezkedik el. Sokan külföldről is eljönnek hazánkba az olcsó és igényes ellátás miatt.

fogorvos budapest

A fogorvos budapest doktorai 6 alapelv mentén végzik munkájukat. Először is a korrekt, megfizethető árazást kell említenem, amelyért cserébe színvonalas ellátást nyújtanak. A második alapelv, hogy a pácienst nem egyszeri lehetőségnek tekintik, és mindent megtesznek, hogy bizalmat építsenek ki benne, és rendszeres visszatérő legyen. Ez nem csak üzletpolitikai szempontból fontos, hanem azért is, mert ha a páciens betartja a rendszeres kontrollra járást, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy komoly károsodást szenvednek a fogai.  A harmadik alapelv, hogy a páciens, a fogorvos, az asszisztens és a dentálhigénikus egy csapatot kell, hogy alkosson. Minden beavatkozás esetén fontos az őszinteség, a bizalom és az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Ezzel szinte garantált, hogy a páciens fogai hosszú évekig egészségesek maradnak, és a szükséges beavatkozások sikeresek lesznek. A negyedik alapelv, hogy a jó minőségű ellátásnál is fontosabb a megelőzés. A kezelések végén a látogatókat tanácsokkal látják el, és bemutatják a szájüreg egészséges állapotának fenntartásához szükséges eszközöket. Ezzel lelőttem az ötödik alapelvet is, amely kimondja, hogy a beavatkozás csak akkor sikeres, ha a páciens megkapja a megfelelő tudást, ami az egészséges állapot fenntartásához szükséges. Végül a hatodik alapelv, hogy a fogorvosi munka első sorban tudomány és művészet, és a pénz csak másodlagos szempont.

Az ott dolgozó orvosok és asszisztensek ezen elvek mentén végzik munkájuk, hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött. Így teszik a fogorvos budapestet a legjobb rendelővé.