Véletlenül találtam rá a legjobb lánybúcsús programra

Sokan nem szeretik a Facebook meg Google hirdetéseket, mert állításuk szerint nagyon zavaró a sok reklám, amit az emberre nyomnak. Én azonban ezt a dolgot máshogy látom, szerintem ezek az oldalak eleve azért működnek, mert profitot akarnak termelni és ehhez fizetett hirdetésekre van szükség. A nyomtatott sajtónak és az apróhirdetéseknek már leáldozott, az apróhirdetések most már a mi Facebook feed-ünkben, Google kereséseink között jelennek meg. Miért jó ez? Mert az elektonikus kereséseink és begépelt szövegeink alapján ezek az oldalak tudják, mi az, ami minket érdekel.

Például én nemrég beszélgettem az egyik barátnőmmel arról, hogy lánybúcsút szeretnénk szervezni az augusztusban esküdő barátnőnknek, de mivel ő egy kicsit visszahúzódóbb, így nem szeretnénk, ha petrezselymet árulna az utcán. Valamilyen aktív, ugyanakkor kikapcsoló programra lenne szükség, ahol beszélgethetünk, játszhatunk, szórakozhatunk. Nem nagyon volt ötletünk, csak wellness szállodák jutottak eszünkbe. Ezt a beszélgetést, meg a későbbi chat-elést meghallotta a Facebook és kidobta nekem, hogy engem érdekelhet a BalatonPRO ajánlata, így nézett ki a szalagcím: Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO.

Rögtön rá is kattintottam a linkre és csak ámultam és bámultam, hogy a modern technika mikre képes! Találtam már virágkötést meg smink tanfolyamot, köcsögfestést lánybúcsús programként, de egyiket sem éreztem túl relevánsnak, a balatoni vitorlázós program és a wellness azonban meggyőzött. Mutattam is a többi barátnőmnek, hogy ez lesz az, ahova nekünk vinni kell az arát. Mindenki nagyon belelkesedett az egész napos fürdőzés, vitorláshozás meg wellness kapcsán, Siófok amúgy is fiatal korunk emblematikus színhelye volt, jó lesz nosztalgiázni és bulizgatni a lányokkal együtt, reméljük, nem utoljára.

Rögtön meg is kerestem az online adatlapon keresztül a rendezvényszervezőket személyre szabott árajánlatért. Meg kellett adni a tervezett dátumot, ami nekünk júliusban volt. Kicsit izgultam, hogy lesz-e hely arra a hétvégére. Sajnos nem volt szabad hajó már, de a szervezők jófejek voltak és kerítettek nekünk egy 10 személyes vitorlás hajót, amiben 3 kabin volt, így kissé szűkösen, de elfértünk. A lényeg az volt, hogy együtt lehettünk. Szombaton délelőtt érkeztünk a kikötőbe, kihajóztunk, gyönyörűen sütött a nap, enyhe szellő fújdogált, így nem mentünk nagy távot a vitorlással, de a fürdőzésre, csobbanásra és napozásra tökéletes volt az időjárás. A hajón a program időtartama alatt korlátlan italfogyasztásra volt lehetőség. Mi nem iszunk töményet, inkább a bor meg pezsgő fogyott, ezt előre jeleztük, így kaptunk elégséges készletet mindenből. Este kikötöttünk a privát kikötőben, ahol elkezdtünk készülődni az esti bulizáshoz, ugyanis kaptunk kedvezményre jogosító karszalagokat, így olcsóbban ihattunk Siófok népszerű szórakozóhelyein. Másnap a buli kipihenésére is volt lehetőségünk a kikötő melletti luxus szálloda wellness részlegében.

A menyasszony el volt ragadtatva a tökéletes programtól, és nagyon megkönnyebbült, hogy nem fog kapni zavarba ejtő feladatokat és barnítókrémes chippendale fiút a lánybúcsúján. Igazi emlék maradt számára ez az utolsó szinglin töltött, bulizós hétvége a legjobb barátnőivel.