Találtam egy szuper szolgáltatást az esküvőmre

Gyerekkoromból emlékszem, hogy milyenek is voltak az újságokban megjelenő apróhirdetések. Alig pár mondatos, lényegre törő hirdetések voltak, melyek könnyen megragadták az ember tekintetét. Manapság ez teljesen átkerült az internetre, ahol viszont roppant egyszerűen lehet keresni az ilyen apróhirdetések között, hiszen csak beírom a keresett termék/szolgáltatás nevét és már találok is néhány találatot rá. Mivel közeleg az esküvőm, ezért igyekeztem mindent olcsóbban beszerezni, legtöbbször használtan. A dekorációtól kezdve az esküvői ruháig mindent onnan próbáltam megszerezni és legtöbb esetben ez sikerült is. A nagy napot mindenképpen emlékezetessé szerettem volna tenni, ezért nagyon sok fényképezős ötletet kerestem az internet segítségével. De nem voltam megelégedve a szokásos tippel, miszerint tegyek ki egy retro stílusú fényképezőgépet, amely kinyomtatja a képet a helyszínen és azokat a képeket egy albumba helyezzük bele. Ennél többre vágytam, de az alapötlet azért tetszett. Másrészt nagyon szerettem volna egy virágfalat bérelni és az előtt képeket készíttetni.

A szokásos fodrászomnál voltam, ahol éppen az esküvői próbafrizurámat egyeztettük, amikor szóba került ez a fotós téma. Ő mondta, hogy az egyik vendége éppen mesélt neki valamilyen selfiegépről, amely a céges rendezvényén volt, és nagyon tetszett minden kollégájának. Rengeteg képet készítettek vele és ki is tették a képeket a munkahelyén. A gép elvileg automata készíti el a képeket, amelyeket kinyomtat, de utólag digitálisan is elküldi a bérlő részére az elkészült fotókat. A fodrászom azt nem tudta megmondani pontosan hogyan működik a szolgáltatás, de amint gépközelbe kerültem már pötyögtem is be a keresőbe a selfiegép kifejezést. Ami azonnal megragadta a figyelmem az a virágfal bérlés lehetőség volt, ezért gyorsan néztem is milyen lehetőségeim vannak a géppel kapcsolatban. A selfigépet 4, 6 vagy 8 órás intervallumra lehet bérelni, ami szuper, hiszen megválaszthatom meddig legyen elérhető a szolgáltatás. A megbeszélt idő előtt egy órával már ki is jönnek a géppel a helyszínre és egy segítő asszisztenset is kapunk, aki működteti a gépet, ha valakinek nem menne a használata.

Odáig voltam a gépért és a virágfal bérlés lehetőségért is, hiszen egybe kapom a kettőt és nem kell külön céget keresnem a virágfal miatt. A gép mellé én is teszek fotóalbumot, ahova a vendégek beragaszthatják majd a képeiket. Úgy gondoltam, hogy mivel parókákat, maszkokat is biztosítanak a gép mellé, így még este is elérhető kéne, hogy legyen ez a szolgáltatás a vicces képek miatt, amelyet várhatóan készíteni fognak a vendégek, illetve mi a leendő férjemmel.

Lényegében a legtöbb dolgot sikerült apróhirdetéseken keresztül beszereznem, a ruhát, a dekorációt, a cipőt, a fotóst stb. Szinte egyedül a selfiegépet nem ott találtam, de úgy alakult, hogy bőven elegendő lett a büdzsénk, ezért belefért a selfiegép is, és hiszem, hogy azok a képek, amelyek elkészültek vele, életünk végéig a legszebb emlékeket fogják előhozni belőlünk. Szuper szolgáltatás, szuper gép, és külön ki szeretném emelni a csodás virágfalat, amit kaptam az egyik legfontosabb napon az életemben.