Párosan szép az élet

Férjemmel egy apróhirdetésekkel foglalkozó weboldal társkereső rovatában ismerkedtem meg. Rögtön éreztük, hogy minket egymásnak teremtettek, hiszen hasonlóak az elveink és a jövőképünk. Emellett nem elhanyagolható szempont, hogy mindketten szeretünk öltözködni, kedveljük a klasszikus, kortalan darabokat a ruhák és a kiegészítők terén egyaránt. Sokszor rendelünk különféle webshopokból, így nem kell kimozdulnunk, és együtt böngészhetjük át az adott honlap tartalmát, kínálatát.

Egyik ilyen kedvelt webshopunk az annataska.hu, ahol nők és férfiak egyaránt megtalálhatják az ideális táskát, pénztárcát, vagy akár övet. Amikor csak tehetjük, meglepjük magunkat egy-egy különleges darabbal.

Így történt legutóbb is, amikor mindketten megállapítottuk, hogy ránk férne néhány szép kiegészítő. A már jól ismert púder színű weboldal ismét számos kincset rejtegetett. Előző vásárlásaink alkalmával sikerült szép mennyiségű hűségpontot összegyűjtenünk az annataska.hu által kínált hűségprogram keretein belül. Ez egy remek lehetőség visszatérő vásárlóknak, mint amilyenek mi is vagyunk. Ehhez tulajdonképpen első alkalommal csak regisztrálnunk volt szükséges, az instrukciókat követve ez igazán egyszerű feladat bárki számára. Ez azért különösen fontos, mert a hűségpontok jóváírása kizárólag bejelentkezett vásárlók számára teljesíthető a rendelés leadása után.

A megszerzett pontokat és azok alakulását bármikor megtekinthetjük a fiókunkban, és tetszés szerint felhasználhatjuk a következő vásárlásoknál. Nem elvárás, hogy egyből fel kell használni őket, lehetőség van gyűjtésre, így mi már több ízben gyűjtöttünk össze pontokat. Természetesen van határ, ami azt jelenti, hogy a meglévő pontokat 180 napon belül le kell vásárolnunk, különben a megmaradtak sajnálatos módon törlésre kerülnek.

Ez a mi esetünkben egyszer sem történt meg, mivel aktív vásárlók vagyunk, és semmiképpen sem szeretnénk, ha bármikor kárba mennének az összegyűjtögetett pontok.

Minimum tízezer forintos kosárértéknél a már összegyűlt kedvezmény maximum tíz százaléka használható fel, és oda kell figyelni, hogy a beváltásuk mindenképpen a rendelés leadásánál kell megtörténjen. Amennyiben ezt elmulasztanánk időben megtenni, és a rendelés véglegesítése megtörténik a hűségpontok beváltása nélkül, akkor visszamenőleg már nincs lehetőség jóváírni a pontokat.

Hűségpontok minden vásárlás alkalmával automatikusan jóváírásra kerülnek a rendszer által. Teljes árú termék esetében a bruttó ár öt százaléka kerül rá a pontgyűjtő számlánkra, akciós darabok esetén pedig a bruttó ár három százaléka kerül ugyanide. Ezeket a pontokat kizárólag termékvásárlásra van lehetőségünk felhasználni, tehát csomagköltségre, illetve csereköltségre nem érvényesek.

Párom egy barna hátitáskát választott magának, mely kissé sportos, hétköznapi darab. Elsősorban elegáns stílusú kiegészítőket szokott rendelni az annataska.hu-ról, így most elérkezett az ideje, hogy kicsit lazább terméket is bevegyen a repertoárba.

Én régóta vágytam egy tűzpiros darabra, így tudatosan választottam magamnak táskát. Azt szeretem ebben a webshopban a leginkább, hogy olyan termékek érhetők el a kínálatukban, amik nem jönnek szembe velem az utcán. Az annataska.hu egyik legfőbb ismérve, hogy nagyon változatos és egyedi a kínálata.

Beváltottuk a pontokat, véglegesítettük a rendelést, és vártuk, hogy megérkezzenek a termékek. Ahogy átvettük, és kibontottuk, a jól ismert, megbízható minőség fogadott minket. A táskák anyaga, a kialakítása, a belső részek, a merevítések mind-mind nagyon precíz mestermunka. Azok a táskák, amik a webshopból származnak még soha nem okoztak csalódást a számunkra. Állják az idő próbáját, nem foszlanak szét és nem színeződnek el.

Elégedettségünk fokmérője, hogy izgatottan várjuk az újabb rendelést.