Paleo partnert preferálok persze pusztán poénból

Teljesen el voltam képedve, mikor megláttam ezt az apróhirdetést, mert nem gondoltam volna, hogy valaki az alapján szeretne párt választani, hogy milyen az étrendje. Persze teljesen egyetértek, mert tudom azt, hogy amikor az embernek két félét is kell főznie, mert párja mást dolgokat eszik, az bosszantó is lehet egy idő után.

Magam is csak nemrég kezdtem ezt a paleo étrendet, viszont ami nehézséget jelentett számomra, hogy nehezen tudtam beszerezni hozzá a szükséges élelmiszereket. Kis városban lakunk és állandó problémát jelent, mikor valami olyasmit szeretnék megvenni, ami nem annyira elterjedt az emberek között. Felmentem tehát fórumokra, hogy onnan lessem el, hogy más ezt hogyan csinálja. Többen arról beszéltek, hogy otthon állítanak össze több mindent, de nekem a munkám mellett nem igazán van ilyenre lehetőségem.

Majd az egyik kommentelő a Biocity.hu weboldalt javasolta, mert azt mondta, hogy itt szó szerint mindent meg lehet venni, amire szükséged van. Több se kellett nekem, rögtön felmentem a weboldalra, hogy meglessem a kínálatot. Teljesen el voltam ájulva, mert a hatalmas választék mellett elképesztően jó árak vannak. A paleo étrendhez tartozó termékeket a reform élelmiszerek fül alatt, az étrend és életmód oszlopban lehet megtalálni, a többi különleges étrend mellett, mint gluténmentes vagy vegán.

Reformkonyha

A Biocity.hu határozottan meghozza az ember kedvét az egészséges életmódhoz. Szinte bármit meg lehet találni a weboldalon, amit szeretünk és van egy egészségesebb változata is. Például mogyorókrémből is többféle van és többnyire az a jellemző, hogy a cukrot egészségesebb cukorral vagy édesítőszerrel helyettesítik és nincsenek benne felesleges összetevők. Miért is ne. Sokkal jobban egy egészséges változatot találni arra, amit szeretünk, mint megvonni magunktól mindent.

Az étrendek mellett márkák alapján is meg tudjuk keresni már bevált, kedvenc termékeinket. Az étkezés csak egy része az egészséges életmódnak, ezért az is nagyon fontos, hogy mellette milyen étrend kiegészítőket szedünk. Egy vegán étrend mellett szinte kötelező vitaminokat és kiegészítőket szedni, hogy testünk ne szenvedjen hiányt semmiben. Ezért a Biocity.hu ezekből a termékekből is több félét kínál por, cseppen és tabletta formában is.

A hűségprogram keretein belül még több kedvezményben részesülhetnek a klub tagjai. Minden vásárlás után kedvezmény jár, amit akár azonnal is le lehet vonni vagy később felhasználni. Ezért már az első vásárlásnál érdemes regisztrálni és felhasználni a kedvezményeket. Ha ajánlod az oldalt egy ismerősödnek, akkor ő és te is kedvezményt kaptok a vásárlás után. Ez egyszerűen mesébe illő, hiszen a termékeket már így is sokkal olcsóbban lehet megkapni a weboldalon, mint más boltokban.

A Biocity.hu weboldalon lehetőség van termékeidet csomagpontra rendelni, melyhez csak 6900 forintért kell rendelni az ingyenes szállításhoz. Országszerte több mint 300 csomagpont található, ezért nagy valószínűséggel a te közeledben is található egy. Viszont ennek utána tudsz járni még a megrendelés elküldése előtt ha a kosaradban a szállítás pontnál a csomagpontot választod. Itt be tudod írni a településed nevét és meg fognak jelenni sorrendben a hozzád legközelebb eső csomagpontok. Viszont ha valaki másnak szeretnél meglepetést küldeni akkor azt is megteheted, mert az egész országra kiterjedően tudsz keresi.

Ez aztán a lehetőségek tárháza és adtam is magamnak egy jó ötletet ahhoz, hogy honnan küldjek édesanyámnak születésnapi ajándékcsomagot. Az nem kérdés, hogy örülni fog neki és mindenkinek a Biocity.hu-ról fog beszélni.