Olyan elégedettek voltunk a rendelt pólóval, még hirdetést is feladnánk róla

A nagybátyám az apróhirdetések megszállottja. Ahelyett, hogy egyszerűen elmenne valamit megvenni az üzletben, először inkább mindig hirdetést ad fel, hátha van olyan jelentkező, aki ha használtan is, de olcsóbban el tudja neki adni a keresett terméket. Ez fordítva is működik. Ha éppen el készül adni valamit, biztosak lehetünk benne, hogy a helyi újság apróhirdetései között találkozunk majd vele. Nyilván, amióta az internet adta lehetőségeket is jobban megismerte, egyfolytában online lesi az ajánlatokat. Néha valóban remek üzletet kötött így, és jutányos áron jutott hozzá dolgokhoz. Sőt, néha még kuponnal is megjutalmazták. Hiába, mindenkinek vannak furcsa szenvedélyei, mi pedig így szeretjük őt.

Nagybátyám szülinapja a következő héten esedékes, ezért nagy ajándék keresésbe kezdett a család. Mivel elég jó humorérzéke van, gondoltuk nem venné zokon, ha valami poénos ajándékot vennénk neki, ami egy kicsit a hirdetés függőségét is kiparodizálja. Egy vicces mintájú pólót szerettünk volna neki elkészíttetni. Nem voltunk biztosak benne, hogy találunk majd olyan előre elkészített mintát, ami megfelel az elképzeléseinknek, de végül kiderült, hogy tévedtünk. A lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon felkínált lehetőségek között bizony pont szembejött velünk a tökéletes póló! Egy “visszautasíthatatlan ajánlatról” szóló felirat szerepelt rajta, a jól ismert Keresztapa című film egyik képkockájával.

Erre a pólóra egyből le is csaptunk volna, csak nem voltunk biztosak benne, hogy milyen színben és méretben rendeljük meg. Ezt még ki kellett derítenünk, úgyhogy féltünk, hogy mi lesz, ha kifutunk az időből, és nem érkezik meg időben a rendelt póló. A szállítási információknál azonban azt olvashattuk, hogy 1-2 napon belül szállítanak, úgyhogy megint csak alaptalannak bizonyult a kételkedésünk. Sőt, mi több, még a méret miatt sem kellett volna aggódnunk, hiszen a Lolmarkt méretbiztosítást is vállal, csupán csak 190 forint ellenében. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem a megfelelő méretet rendeltük meg, ők ingyen kicserélik nekünk. Nem kell tehát újonnan is kifizetnünk a kiszállítás költségét.

A vicces póló mellé kedvenc tortáját is megrendeltük, és már nagyon várjuk, hogy láthassuk, mit szól a meglepetéshez. A testvéremnek pedig annyira megtetszett a lolmarkt.hu/ferfi-polo kínálata, hogy ő maga is rendelt tőlük, nem is egy, hanem rögtön két pólót. Lehet, hogy kicsit nekem is szét kéne nézni a női pólók között. Annyi biztos, hogy ha vicces ruhadarabot szeretnék ajándékozni valakinek, legközelebb a Lolmarkt lesz az első hely, ahol keresgélni fogok.