Nem mindig találhatunk dagasztógépet az apróhirdetések között

Az apróhirdetések között általában elég sok dolgot megtalálok. Van egy kis cukrászdám és az ott használt felszerelések egy részét is apróhirdetésekből szedtem össze. Azonban, amikor elromlott a dagasztógépem nem igazán találtam megfelelőt, ezért más megoldást kellett keresnem.

Az https://rdealer.hu/ webáruházzal a öcsém révén találkoztam. Elpanaszoltam neki, hogy nem vált be a szokásos módszerem, nem találok dagasztógépet az apróhirdetések között. Azt mondta, hogy ő nemrégen vett egy pizzakemencét a https://rdealer.hu/ oldaláról. Nagyon elégedett volt a termékkel és a szolgáltatással is, máskor is fog onnan rendelni. Ezen felbátorodva én is megnéztem az rdealer.hu honlapját. Már az első oldal is rokonszenvesnek tűnt, tetszett a felhasználóbarát környezet. A kereső és szűrőrendszer sokat segített, hogy gyorsan megtaláljam a számomra megfelelő dagasztót. Több típus is volt, ami megtetszett és mindegyik elég jó minőségű volt. Ezt biztosra tudtam, hiszen már dolgoztam korábban ezekkel az olasz márkákkal.

Végül kiválasztottam egy 20 literes Resto Italia dagasztógépet és megrendeltem a https://rdealer.hu/ webáruházából. Telefonon egyeztettünk a szállításról és rákérdeztem a garanciával kapcsolatos tudnivalókra is. Miután mindent megbeszéltünk, még egy kicsit nézelődtem a honlapon. Megtudtam, hogy már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás a https://rdealer.hu/. Minőségi olasz vendéglátóipari gépekkel foglalkoznak elsősorban. Két telephellyel is rendelkeznek, illetve van egy bemutatótermük is. Ezek az információk még szimpatikusabbá tette őket, nagy bizalommal vártam, hogy megérkezzen a dagasztógépem.

Cukrászda bővítés új és használt gépekkel

Az rdealer.hu-tól rendelt dagasztógép tökéletesen funkcionált, nagyon elégedett voltam vele. Az is plusz pont volt, hogy nagy választékkal rendelkeznek a vendéglátó- és cukrászipari gépek terén. Ez nagyon jól jött mert terveztem, hogy bővítem a cukrászdámat. A szomszédos kisbolt nemrég bezárt, ezért már az ideális hely is megvolt. Úgy voltam vele, hogy a cukrászda mellé egy beülős pékség igazán klassz lenne. Neki is álltam a tervezésnek és listába szedtem a szükséges teendőket, berendezéseket. Nemcsak a szokásos péktermékeket szerettem volna árusítani, hanem egyfajta reggeliző helynek akartam kialakítani. Ezért többek között melegszendvicssütőt, kávéfőzőt, pizzakemencét is kerestem a https://rdealer.hu/ honlapjáról. Ezeken kívül választottam még egy dagasztóképet, pucolókat, nyújtógépet, szeletelőt, turmixgépet, zöldség-gyümölcsmosót és szeletelőt, illetve egy nagyszerű többtárcsás reszelőt. Az egyik legjobb az volt, hogy néhány terméket használtan, de jó állapotban és alacsonyabb áron is találtam a https://rdealer.hu/ kínálatában.

Itt a szállítást már egy kicsit jobban ki kellett találni, mert nem kevés terméket rendeltem. De az rdealer.hu munkatársának segítségével szépen megszerveztük a szállítást úgy, hogy egy részét (a kisebb gépeket) mi elhoztuk a telephelyükről. Megint kiderült számomra, hogy milyen jól együtt működik a vásárlóival az rdealer.hu, és örültem, hogy megfogadtam anno az öcsém javaslatát. Már pont elkészültem a rendelés leadásával és a szállítás egyeztetésével, amikor felhívott a cukrászdám üzletvezetője. Azt mondta, hogy a régi glazúrozógépünk teljesen elromlott, a szerelő már semmit sem tud vele kezdeni. Nem igazán örültem a hírnek, de rögtön tudtam, hogy hol keressek új glazúrozót. A https://rdealer.hu/ webshopjában szerencsére pont elcsíptem egy használt glazúrozógépet. Gyorsan megvásároltam azt is, majd újra felhívtam az rdealer.hu ügyfélszolgálatát. Reméltem, hogy ezt a gépet előbb ki tudják majd szállítani, mint a többit mert sürgős volt a dolog. Az rdealer.hu-nál nagyon segítőkészek voltak és azt mondták, hogy nem akadály a külön kiszállítás.

Végül minden megoldódott

Mind a pékség, mind a cukrászda gépei megérkeztek úgy, ahogy azt előzetesen leegyeztettük az rdealer.hu munkatársával. Ilyen módon megoldódott a régi cukrászdám és az új pékségem felszerelése. Azóta is, hogyha bármilyen sütőipari gépre lenne szükségem, tudom, hogy a https://rdealer.hu/ honlapjára kell először ellátogatnom.