Ne csak az apróhirdetések között keressünk lakásbiztosítást

Egy kellemes délutáni napon éppen az erkélyemen üldögéltem nyugodtan. A kis pipámat töltögettem boldogan és az újságomat fogva, az apróhirdetéseket olvastam. Olyan kis régimódi dolognak tűnt mindkét tevékenység. Egyre kevesebben olvasnak már újságot, főleg apróhirdetéseket, de én örömömet leltem mindkettőben. Tök jó volt, hogy valami kézzel foghatót olvastam a mostani virtuális világban és az apróhirdetéseknél pedig nem kellett azon aggódnom, hogy valami számítógépes program akarja csak kicsalni a pénzemet, mert ezek mögött száz százalék, hogy igazi emberek voltak. A probléma ezzel az egésszel csak az, hogy lakásbiztosítást kerestem és nem igazán találtam olyat, ami nekem megfelelne. Csoda azért az internet ilyen szempontból, hogy koncentráltan olvashatunk a dolgokról amik éppen érdekelnek minket.

Megkérdeztem hát chaten az egyik barátomat, hogy melyik oldalt ajánlja arra, ha lakásbiztosítást akarok kötni. Pár percet kellett még várni, aztán elküldte nekem ezt a linket: pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas. Micsoda könnyebbség volt ez a kis újságom böngészéséhez képest! Felmentem a feljebb említett linkre és elfelejtettem teljesen korábbi kétségbeesésemet. Olyan jó volt belépni ennek a szépen rendszerezett oldalnak a biztonságába. Minden egyértelmű volt, könnyen tudtam navigálni a menüpontok között. Hirtelen azon vettem észre magamat, hogy kis telefonom képernyőjét is úgy olvasom pipázás közben, mintha újságot olvasnék, mert olyan normálisan és összeszedetten volt leírva a Pannon-Safe oldalán a sok információ a lakásbiztosításokról.

Feldobta újra a barátom üzenetét és mellette a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linket, hogy biztosan ne felejtsem el. Én meg szóltam neki, hogy már fenn is vagyok és olvasok. Megkérdezte még, hogy minden érthető-e és megtaláltam-e normálisan a lakásbiztosítást részt. Én pedig mondtam neki, hogy persze, könnyedén, egy ilyen oldalon nem is értem hogyan feltételezhette, hogy el fogok tévedni. Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha valami normálisan ki van alakítva, azon én is tudok navigálni.

Elolvastam hát a sok fontos infót arról, hogy mik a legszükségesebb dolgok egy normális lakásbiztosításnál. Pontokba volt szedve és nagyon lényegre törőn. Tisztára mintha valami bútornak az összeszerelési útmutatóját olvastam volna. Annyira egyszerűen megértette velem azt, hogy mik hiányoztak idáig az életemből és miért elengedhetetlen az ember számára egy normális lakásbiztosítás. Nem is értem, hogy korábban hogyan nem gondoltam arra, hogy nem is vagyok annyira biztonságban és, hogy mit csinálnék akkor, hogyha az ingatlanomban valami nagy baj történne. Ezzel a rengeteg információval feltöltve, biztonság kedvéért elolvastam az oldal alján feltüntetett véleményeket a szolgáltatásról és le voltam döbbenve. Ritkán látja az ember azt, hogy ennyire egyöntetűen mindenkinek az a véleménye, hogy kiváló az oldal és nyugodtan lehet használni. Az előző lényegre törő információ adás miatt pedig biztos voltam, hogy nem csak valami géppel íratták ezeket a véleményeket.

Kipróbáltam még az oldalon a „díjkalkulátor” opciót és ez a szolgáltatás még jobban lenyűgözött és meggyőzött arról, hogy itt akarom majd megkötni a lakásbiztosításomat. Tehát ha ti is gondolkoznátok azon, hogy kéne-e kötnötök valahol lakásbiztosítást, nagyon ajánlom, hogy menjetek fel a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalra, mert mindent megtudtok majd arról, hogy mi a fontos a jó biztosításhoz és, hogy mennyibe kerülnek az általatok kiválasztott szolgáltatások. Ezt pedig a nappalitok kényelméből is elvégezhetitek, egy finom kávé mellett, nem kell rohangálni sehova, csak informálódni.