Manapság már sokkal könnyebb dolgunk van mint a szüleink idejében

Én eléggé hozzászoktam a digitális világhoz. Persze emlékszem még a vezetékes telefonra, a VHS kazettákra, a telefonkönyvre meg a társaikra, de már se tudnám képzelni, hogy az újság apróhirdetéseiben bogarászom a szükséges infókat magamnak.

Sőt, mi több! A vásárlási szokásaim is teljesen megváltoztak, ami azt illeti, amit csak tudok, az online intézem. Az egyik kedvenc webshopom, a LORD Shop, ami az én saját bejáratú kis drogériám. Minden kozmetikumot és tisztítószert innen szoktam venni, ráadásul álom áron.

Azért is szeretem ezt a megoldást, mert a házhozszállításnak köszönhetően, nem nekem kell hazacipelni a sok súlyos csomagot, hanem a GLS futár egészen az ajtómig hozza a rendelésemet. A szállítási díjjal meg 8000 forint felett egyáltalán nem kell számolni, 8000 forint alatt meg 700 és 1200 forint között kell számolni, attól függően, hogy milyen kiszállítási lehetőséget választunk.

A LORD Shop-nál ugyanis a GLS futáron kívül van még egy választható opció, mégpedig az úgynevezett “túrajárat”. Elsősorban, ennél az opciónál olcsóbb a kiszállítási díj (persze 8000 forint felett ugyanúgy ingyenes), valamint közvetlenül a LORD Shop raktárából hozzák a LORD Shop futárjai, így biztosak lehetünk benne hogy, hogy nem fog elkeveredni a különböző csomagfutároknál. Vannak kiemelt városok ahova szállítanak ezzel a túrajárattal, meg természetesen Budapesten is több különböző kerületben is, de mielőtt rendelsz, azért csekkold, hogy neked van olyan megoldás, ami könnyen megoldható.

Egyébként lassan bővülni fog a rendelési listám a LORD Shop-nál, hiszen úton van az első kisbabánk is, már nagyon várom, hogy a pelenkákat is rendelhessem, már ki is néztem miket szeretnék, meg bevallom néhány próbacsomagot már meg is rendeltem.