Majdnem apróhirdetésben kerestem nyári gumit

Beköszöntött a nyár, és ezzel együtt rájöttem, hogy idén nem csak egyszerűen autógumi cserére van szükségem, hanem új szettet is kell vennem. Mivel úgy láttam, hogy a nyári gumi árak mindenhol elég magasak, gondoltam, feladok egy apróhirdetést pár oldalon, hátha olcsóbban is sikerül gumikhoz jutnom.

Az egyik barátom figyelmeztetett, hogy ez nem igazán biztonságos dolog. Ezzel persze én is tisztában voltam. De egyszerűen nem fért volna bele az új szett olyan árak mellett, amiket láttam. A barátom megkérdezte, miért nem nézek körül a gumidiszkont.hu weboldalon. Eddig nem hallottam az oldalról, de a barátom ajánlása alapján úgy gondoltam, érdemes lehet rákeresni.

Hazamentem hát és beírtam a címet a keresőbe.

Hihetetlen nyári gumi árak

Mivel engem leginkább az érdekelt, hogy milyen nyári gumi árak vannak az oldalon, így elsőként annak néztem utána. Miután megnéztem az árakat, bátran mondom, hogy a gumidiszkont .hu-n igazán kedvező áron juthatunk autógumikhoz. Bár hozzátenném, hogy a történethez az is hozzátartozik, hogy amikor az oldalon jártam, éppen belefutottam egy hatalmas nyári gumi akcióba, így még jobb árakat láttam. De ha épp nincs akció, akkor is igazán ajánlott innen beszerezni az abroncsokat.

Tökéletes keresési lehetőségek

Miután meggyőződtem arról, hogy a barátom nem csak hülyíteni akart a gumidiszkont hihetetlen nyári gumi áraival, utánajártam annak, hogy mennyire tudjuk pontosítani a gumik adatait. Ugyanis az ugyebár egyáltalán nem mindegy, hogy milyen autóra kell a gumi.

Az oldal ebből a szempontból is hozza a maximumot. Meglehetősen részletes szűrőlehetőségeket kínál. Természetesen megadhatjuk a gumiabroncson szereplő pontos méreteket. (És az oldalon segítséget is kapunk ahhoz, hogy ezt pontosan hogyan kell tennünk, és mit jelentenek az egyes számok.) Aztán beállíthatjuk, hogy milyen típusú gumit keresünk (a már említett téli, nyári és négyévszakos kategóriákból választva). Valamint beállíthatjuk azt is, hogy milyen típusú autóra keresünk abroncsot (személyautó, terepjáró és kisteher lehetőségek közül pipálva ki a megfelelőt). Továbbá bejelölhetünk egy olyan kockát is, hogy a találatként feldobott abroncsokból legyen legalább négy darab készleten. Ez ugye nyilván akkor jó, ha mondjuk nem csak a pótkerekedet szeretnéd kicserélni, hanem az egész autónak néznél új lábbelik után.

Emellett pedig lehetőségünk van néhány speciális adat megadására is, mint például a fogyasztás vagy a terhelési index.

A szűrőkkel lefuttatott keresés után egyéb rendezési és szűrési lehetőségeket is kapunk. Itt állíthatjuk be, hogy milyen márkájú abroncsokat néznénk leginkább, pontosíthatunk a korábban megadott adatokon, ha azok mégsem jók, illetve rendezhetjük a találatokat például ár szerint csökkenő vagy növekvő sorrendbe.

A tipp tehát bejött. Azt hiszem, innen rendelek majd idén gumit. Ha kedvező nyári gumi árak érdekelnek, te se aprózz, inkább nézz körül a gumidiszkont.hu-n!