Ma már apróhirdetés helyett a social mediában kereshetünk acélfeldolgozó céget

Hihetetlen, mennyit változott a világ az utóbbi évtizedekben. Gyermekként még a sok apróhirdetést bújva (az ingyenesen járó lapokban) szinte elképzelhetetlen volt, hogy a kis párszavas hirdetéseken túl egyszer majd komplett weboldalak, minőségi videók szóljanak egy adott cég tevékenységéről, és még közösségi oldalakon is jelen legyenek.

Nagyapám a mai napig ezeket a felhívásokat böngészi, bármilyen munkára is van szüksége, pedig többször mondtam neki, hogy forduljon hozzám nyugodtan, ma mindez már sokkal gördülékenyebben megy a neten. Tudom, hogy ő a régi dolgokhoz van szokva és nem is erőltetném rá egyébként a véleményem és az akaratom, de sokkal biztonságosabb egy profin összerakott, részletes információkkal rendelkező oldalról tájékozódni. Már csak azért is, mert szerintem egy igényes cégnek erre is érdemes adnia a 21. században, weboldal nélkül ma már szinte láthatatlan vagy a potenciális ügyfelek számára.

Így hoztam egyik nap példaként nagyapámnak egy olyan céget, ami többek közt lángvágással foglalkozik. Meg is néztük együtt a weboldalt, ami jól felépített, minden felmerülő kérdésre választ ad és érthetően mutatja be tevékenységüket és szolgáltatásaikat. A lángvágás és plazmavágás mindennek csak egy kis része, ugyanis elismerésre méltó gépparkjuknak köszönhetően széleskörű munkálatokat vállalnak.

A kezdőlapon egy rövid, de lényegre törő bemutatkozást olvashatunk, amiből kiderül, hogy a csapat elég régóta foglalkozik acéllal, egészen pontosan 1999-ben alakult meg az Acélpartner Kft., mégpedig Budapesten, a X. kerületben. Az imént említetteken felül tevékenységeik körébe tartozik a különböző acélszerkezetek gyártása, a CNC gépi forgácsolás, felülettisztítás szemcseszórással, élletörés.

Ajánlatot megkeresés után jellemzően 1-3 napon belül adnak, megbízás esetén pedig vállalják az 1-2 hetes határidőn belüli teljesítést. A Kapcsolat menüpont alatt a pontos címük, telefonszámuk és e-mailes elérhetőségük mellett különböző linkek érhetőek el a Facebook oldalukhoz, Instagram fiókjukhoz, LinkedIn profiljukhoz és Youtube-csatornájukhoz. Mindezek segítségével még többet megtudhatunk arról, hogyan dolgoznak a mindennapok során.

A Szolgáltatásaink menüpont alatt részletesen is olvashatunk arról, mivel bízhatjuk meg őket. A lángvágás például tiszta propángázzal történik, amely a legvastagabb lemezekkel is könnyen megbirkózik és a vágási felület is esztétikus lesz általa. Mindez három darab CNC lángvágógéppel valósul meg, ezek közül kettő 4 fejes, egy gép pedig 6 fejes, különböző méretű asztalokkal.

A plazmavágás is hasonlóan izgalmas, ugyanis berendezéseikkel szénacélok, illetve erősen ötvözött acélok megmunkálását vállalják. Az egyik idén beszerzett, új gépük segítségével a legkorszerűbb technológiát biztosítják ügyfeleik részére, ezen felül országos szinten is egyedülállóként úgynevezett utólagos gyököléssel is foglalkoznak, amely a korábban levágott alkatrészek újbóli megmunkálását jelenti.

Technológia menüpontjukban egy “Acél kisokos” áll rendelkezésére mindazoknak, akik szeretnének magukra szedni egy kis tudást acél-témában, főként az ötvözőkről, az acéltermékekről és az acélok minőségéről olvashatunk.

Szerintem nagyon menő ez a weboldal, ha valaki lángvágással vagy plazmavágással szeretne megbízni egy csapatot, itt a remek lehetőség!