Keresni mindig megéri, csak változik, hogy hol érdemes

Aki keres az talál! – szokták mondani. Ha valamire tényleg szükségünk van, nem mindig működik a kérdezgetés, mert nincs rá garancia, hogy mindenben akad olyan ismerősünk, akinek volt már tapasztalata egy adott szolgáltatással. Apróhirdetéseket böngészni tehát mindig megéri. Amire van igény, és így juttatható a célközönséghez a híre, annak hirdetője valószínűleg gondol rá, hogy a legrelevánsabb helyen a hirdetést keresni fogják, így jelen van azon a felületen. Csak az változott meg nagyon, hogy mi manapság a “legrelevánsabb” hely. Én például, amikor masszázsra szerettem volna már régóta eljutni, megbántam, hogy sokáig vártam a célirányos kereséssel, hisz akár a Facebook-on is rábukkanhattam volna az egyik legjobb masszázsszalonra. De nem csak Facebook-on, a “karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs”-ba végül az Instagrammon futottam bele ráadásul, amikor közeli masszázs-lehetőségeket vadásztam, valamelyik szomszédos kerületben.

Bizony, manapság bárhol is böngészünk éppen, jusson eszünkbe, hogy a legkorszerűbben gondolkodó szolgáltatókat ott is megtalálhatjuk. De a Karma Thai Massage szolgáltatás nem csak abban gondolt a modernitás kihívásaira, hogy a Facebook-on, és az Instagrammon is megtalálhatók, és kaphatunk egy kis ízelítőt mind két helyen abból, amivel foglalkoznak, hanem rengeteg más miatt ajánlanám még őket, az első tapasztalataim alapján. Én már követem is a “Karmát” ezeken az oldalakon, mert így értesülök, hogy milyen kedvezményeik, nyereményjátékaik vannak például! Ilyesmi okán a honlapjukat is érdemes felkeresni, mert lehet velük chatelni is, messengeren, íme hát még egyszer a kedvenc linkem tőlük, az olajos masszázs, amire először befizettem ott: karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs.

Nekem az volt szimpatikus, és meg is tette a hatását! Ha rákattintotok az előbbire, ott rögtön időpontfoglalásra is van lehetőség, bármelyik szalonjukba. És persze nem csak olajos testmasszázsra. Van tradicionális thai masszázs is példának okáért, amit amúgy olaj nélkül végeznek. Legfeljebb  csak izomlazító balzsamot használnak, és jól megdolgoznak. Ha menüben, a sok masszázsfajta közül bármelyikre böktök, elolvashatjátok egész alaposan, hogy kinek tesz pont az a legjobbat, és mi a menete az elvégzésének. Még lejjebb görgetve, felhasználói beszámolók és értékelések is vannak szép számmal!

Amit az olajos mellett még szívesen kipróbálnék a számos lehetőség közül, az a gyógynövényes “Herbál masszázs”. Ehhez állítólag gyógynövény-keverékes “textil-labdákat” forrósítanak fel, és ezekkel masszíroznak, ami így tágítja a pórusokat, és lazítja az izmokat. Ha jól értem persze… A meleg miatt így bejut a testünkbe a jótékony hatású gőzpára. Érdekesen hangzik.

Ha a párotokkal mennétek ilyesmire, van egy további jó hírem! Létezik páros masszázs is a Karma Thai Massage szalonjában, így tök jó ajándék is lehet ez a dolog. Nekem legalábbis tetszik az ötlet! Mindenesetre, ha ti is vágytok már egy jó masszázsra, bízzatok bennem, hogy ők a jó választás. Vagy ha nem voltam mindenben meggyőző, olvassátok el az oldal felhasználói értékeléseit, nem fogtok csalódni. Most, az újabb “járványos” időszak során is mindenre gondosan ügyelnek. Van maszk mindenkin, vannak kézfertőtlenítők nekünk is, a bejáratnál, és minden masszázs után fertőtlenítenek alaposan. Ennél jobban semmitől nem tudnátok ellazulni szerintem, nekem legalábbis régóta a legjobb élmény volt ilyen téren.