Honlapunk ne ragadjon meg az apróhirdetések világában

Az apróhirdetések, nagyon különleges lenyomatai egy régebbi kornak. Az interneten is persze jelen vannak hasonló hirdetések, de ezek főleg az újságok világában vannak leginkább otthon. Emlékszem, mikor gyerek voltam és még gimibe jártam, az aluljárónál mindig osztottak ingyenes újságokat. Az újságoknak engem leginkább az apróhirdetés része érdekelt. Órák előtt mindig ezeket lapozgattam és rengeteg új dolgot tudhattam meg a világról és a környékünkről.

Kicsit hiányzik ez a fajta ártatlanság és elérhetőség. Értem, hogy most is vannak apróhirdetések, de szerintem ezek már nem rendelkeznek olyan erővel, mint gyerekkoromban. Hiszen most már mindent meg tudunk találni neten, így egy újság apróhirdetés rovatában nem feltétlenül a legcélszerűbb reklámoznunk magunkat. Persze van ennek egy olyan oldala is, hogy ha a célközönségünk leginkább ilyen médiumokon keresztül informálódik, akkor hatásosak lehetünk így is.

Más dolgokban is érdemes a modernizáció útjára lépni. Ilyen például a weboldal készítés is. Mikor gyerek voltam, sokáig azt hittem, hogy ezt meg lehet oldani egy egyszerű programmal. Azóta azonban, hogy rátaláltam a Keresőben Első oldalára, rájöttem, hogy sokkal többrétegű weboldal készítés, mint gondoltam. Először is, az ötletem az volt, hogy létesítek egy web áruházat, de mivel nem volt korábbi tapasztalatom, ezért beírtam a keresőbe, hogy weboldal készítés. Az elsők között a Keresőben Elsőt adta ki, és tetszett, hogy valóban találó a nevük.

Rákattintottam a weboldal készítés kiírásra és egy valóban, kiválóan elkészített honlapra kerültem. A Keresőben Első kivitelezésén látszott minden, amit a későbbiekben elvárhatunk tőlük majd a saját honlapunkkal kapcsolatban. Nem voltak zavaró reklámok, minden szép, letisztult volt és könnyedén tudtunk rátalálni azokra a részlegekre, amik minket érdekeltek. Engem ugyebár a weboldal készítés ötlete hozott ide, úgyhogy rá is tértem erre.

Egy egészen terjedelmes tájékoztatót láttam arról, hogy a weboldal készítés, náluk milyen szempontok és feltételek alapján megy végbe. Attól függetlenül, hogy ez a leírás kifejezetten hosszú volt, sosem éreztem azt, hogy eluntam volna magamat az olvasása közben. Ez főként annak volt köszönhető, hogy kiválóan volt tagolva. Minden egyes bekezdéshez új alcím is tartozott, így akkor sem történt semmi baj, ha később visszatérve az oldalra, csak egy bizonyos részről akartunk bővebben olvasni.

A tájékoztatóból kitűnt, hogy milyen hozzáállásuk van a weboldal készítéssel kapcsolatban. Kijelentették, hogy nem ők fogják megszabni azt, hogy miként nézzen ki a honlapunk. Ezt a feladatot ránk fogják bízni, ők pedig segítenek a kivitelezésben. Így teljes harmóniában tudunk velük dolgozni, ami nem egy utolsó szempont. Én nagyon örültem, mert már volt konkrét elképzelésem a honlappal kapcsolatban és nem igazán akartam volna ebből engedni.

A tájékoztató emellett világosan kifejtette a Keresőben Első szolgáltatásának minden egyes aspektusát. Semmi nem maradt magyarázat nélkül, így azt éreztem, hogy már céltudatosabban tudok nekiindulni a weboldal készítés világának. Persze, ettől függetlenül még volt jó pár kérdésem, de most már egyértelműen a felhívásuk mellett döntöttem.

Az elérhetőséget nem nehéz megtalálni, az oldalnak több részén is ki van helyezve. Tárcsáztam, és meglepően hamar felvették. Az ügyintézővel kellemesen elbeszélgettem, végig figyelt, amíg kifejtettem, hogy mi lenne az elképzelésem. Nagyon örültem, hogy ilyen rövid idő alatt megegyezésre jutottunk és nemsokára elkezdődhetett a rendes munka. Nagyon meg voltam elégedve a weboldal készítéses képességeikkel és azóta is együtt dolgozunk.