Egy fekete szem keresi párját

Arra gondoltam apróhirdetést adok fel ezzel a jelmondattal, mert annyira el voltam keseredve. Tudtam, hogy ennek több oka is lehet és nem annyira tragikus mint ahogy én megéltem, viszont számomra kellemetlen volt. Rengeteget dolgozom és sokszor éjszakába menően ülök az irodában. Ez persze nem tesz jót, viszont számomra a munka mindig az első helyen állt. Egy nap már munkatársaim is észrevették, hogy milyen karikásak a szemeim és egyikük egy igazán hasznos weboldalt javasolt.

Ezen az oldalon a fekete, karikás szemek kialakulásának természetes okairól volt szó. Mindenképpen végig akartam olvasni, mert ezek a karikás szemek hatással voltak rám az életben, párkapcsolat terén is.

Kiknél fordul elő

A fáradságon és az álmatlanságon kívül más tényezők oka is lehet a fekete szem. Ha a családban másnak is van, akkor mi is hajlamosak vagyunk rá, örökölhető. Idősebb korban, már sokkal nagyobb valószínűséggel jelentkezik. A sötétebb bőrű emberek sokkal hajlamosabbak a hiperpigmentációra. Ezen kívül a száraz bőrű embereknél jellemző, valamint azoknál akik sokat olvasnak vagy tanulnak. Ha a melanin túlzottan termelődik a szervezetben, akkor beszélünk hiperpigmentációról.

Ez a probléma idősebbeknél azért jelentkezik, mert a vérkeringés lelassul és ezáltal kevesebb oxigén jut a test bizonyos területeire. Ez szintén a melanin túltermelését okozza. A kialvatlanság miatt fáradtak vagyunk, bőrünknek fakó színe lesz és a fekete szemek sokkal látványosabbá vállnak. Ha számítógép előtt ülünk többet akkor viszont a vérerek fognak kitágulni a szemünkben, ami szintén kihozza ezeket a karikákat.

Egy másik ok lehet, hogy nem jutottunk elegendő folyadékot a szervezetünkbe és a beesett szemek a kiszáradás jelét mutatják. Ha túl sok koffeint iszunk, az szintén nem engedi a folyadék felszívódását. Ha nem vigyázunk és ez az állapot sokáig fennmarad, akkor tartósan karikásak lesznek a szemeink. Mint tudjuk a túlzott napozás nagyon veszélyes lehet. Amellett, hogy bőrünk barnább lesz, szeplők is megjelenhetnek a testen és mivel a szem alatti terület nagyon vékony, ezért itt is hiperpigmentálódás megy végbe vagyis túl sok melanin termelődik.

Ha mégsem természetes eredetű a problémánk, akkor érdemes utána nézni és kivizsgáltatni magunkat. Ha családon belül betegséggel jár együtt a fekete szem, akkor arra is fel kell hívni az orvos figyelmét.

fekete szem

Mi a megoldás

Az InstanTENSE Plus emelő hatású szérum hatásáról egy rövid videóban saját szemünkkel győződhetünk meg. A rengeteg visszajelzés is azt bizonyítja, hogy mennyien elégedettek az eredménnyel és visszatérő vásárlók. Ki gondolta volna, hogy létezik ilyen csodaszer és mindenki számára elérhető áron lehet hozzájutni. A kiszállítás nagyon gyors és ha mégsem vagyunk elégedettek, 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van.

A gyakori kérdések fül alatt rengeteg olyan kérdésre találunk választ, amit valószinűleg a legtöbben fontolgatunk, viszont nem kell rögtön az ügyfélszolgálatot tárcsáznunk, mert itt valószínűleg megtaláljuk a választ, amit kerestünk. Tehát kockázatmentesen lehet kipróbálni ezt a terméket.

Magam is rendeltem egyet és végtelenül boldog voltam az eredménytől. Néhány perc alatt megváltoztatta az életemet és visszaadta az önbizalmamat. Mindig is erre vágytam és már a kollégáim is megirigyelnek. A magánéletemre is nagyon jó hatással volt, mert azóta elkezdtem randizni és már nem ülök annyit az irodában. Úgy érzem megfiatalodtam és az biztos, hogy ezt a szérumot mindenhova magammal fogom vinni és persze másnak is ajánlom a weboldalt.