Az apróhirdetések oldalán sem találkoztam a Gazdabolttal

Néha rá szoktam nézni az apróhirdetésekre, hiszen van olyan, amikor lehet találni egészen jó hirdetéseket. Ritkán, de elő szokott fordulni, hogy innen szerzek be egy-két dolgot. Viszont a Gazdabolttal még ezen a platformon sem találkoztam. Egyszer, amikor egy árnyékoló háló 120 cm után keresgéltem, akkor találtam rájuk az interneten. Első látásra nagyon megtetszettek. Az oldalukon nagyon sok termék megtalálható és a könnyebb keresgélés érdekében termékkategóriákra vannak bontva a termékek. Ez mindenkinek nagy segítség tud lenni, hiszen nem a több ezek termék között kell keresgélni, hanem le lehet szűkíteni a kört.

És még egy jó hír, hogy nem csak Magyarországra szállítanak ki, hanem Romániába és Szlovákiába is.

Ha kíváncsi vagy milyen termékek kaphatóak az oldalon, itt van néhány kategória példának: szerves és műtrágya, növényvédő szer, kerti kiegészítő, öntözés és tótechnika, gépek, borászat, vegyi anyagok, fólia, háló, műanyag termékek, virágföld és tótechnika, vetőmag, hagyma, gumó, szerszámok, védő felszerelés.

A Gazdabolt Tv-nek köszönhetően pedig számos hasznos és érdekes információt megtudhatunk a kertészettel kapcsolatban. Én rendszeresen szoktam nézni a videóikat, hiszen nagyon jó tippeket is meg szoktak osztani bennük. Ezeknek köszönhetően hatékonyabban tudok kertészkedni és a palánta nevelést is az ő oldalukon tanultam meg. De nem csak kezdőknek való videókat osztanak meg, hanem egészen a haladó kertészkedők is tudnak profitálni belőlük. Rövid videók ezek, így nem vesz el sok időt sem egy-egy megnézése. Folyamatosan frissülnek, így mindig lehet valami újat tanulni.

A hírleveikre is fel vagyok iratkozva. Ennek köszönhetően mindig időben értesülök az akciókról, a technológiai újdonságokról és még növényvédelmi előrejelzéseket is kapok. Ezek az információk nekem mindig nagy segítséget nyújtanak, hiszen az akciókat nem kell figyelnem, értesítést kapok róla, a többi információ pedig a növénytermesztésem sikerességében segít.

Hogyha valami egyedi tippre vagy tanácsra lenne szükségem, akkor a gazdabolt szaktanácsadóit bátran bármikor kérdezhetem. Szinte minden kertészeti témában tudnak segíteni és még kiválaszthatom azt is, hogy kitől szeretnék tanácsot kérni. Ez a segítség szerintem sok embernek megkönnyíti az életét, hiszen van kitől kérdezni és nem az internetről kell összeszedni az információt.

Ha olyan webshopot keresel, ahol árnyékoló háló 120 cm is megtalálható és minden más fontos kertészeti termék, akkor a Gazdabolt oldalát csak ajánlani tudom. Nézz szét Te is az oldalukon.