Az apróhirdetések adtak ötletet a cégalapításhoz

Talán vagyunk még egy páran, akiknek a nyomtatott sajtótermékek jelentenek valamit. Akiknek volt még újság a kezében, nem csak a közösségi médiát görgetve értesültünk a dolgokról. Bár igaz, hogy manapság már nemigazán divat például újságokba hirdetéseket feladni, azért vannak még szép számmal olyanok, akik adnak a dolognak egy esélyt. Hozzám is rendszeresen dobnak be szórólapokat, amikben vállalkozók, iparosok hirdetik magukat, és pont ennek kapcsán hasított belém a felismerés: miért ne lehetnék én is vállalkozó? Miért ne vehetném a saját kezembe a boldogulásomat? Igaz, hogy több felelősséggel és egyebekkel jár, de azok alapján, amennyien választják ezt az utat, szerintem megéri. Ebben pedig hatalmas segítséget tud nyújtani a topcegalapitas.eu, ha valaki megbízza őket az alapítással és székhelybejegyzéssel kapcsolatos ügyintézéssel. Nekem legalább is nagyon bevált.

Nagyon sokan rettennek el a vállalkozói léttől amiatt, hogy onnantól kezdve csak magukért felelnek. De tényleg, onnantól kezdve, mondhatni, teljes a felelősségvállalás. Magad után adózol, magad intézed az ügyeidet, és ha nem vagy sikeres, akkor senki mást nem okolhatsz miatta. Vagyis ügyesen és megfontoltan kell csinálni, különben hamar felkopik az állad. És természetesen egy nagy adag ambícióra is szükség van, hiszen ha nincs, ami előre vigyen, akkor egyáltalán miért léptél erre az ösvényre? És valóban, a vállalkozói lét nem mindenkinek való, de ez így jó. A vállalkozóknak is kellenek alkalmazottak, nélkülük mindenki csak szabadúszó szerencsevadász lenne. Ám elindítani sem könnyű a dolgokat, hiszen be kell jegyeztetni magadat a cégbíróságon, gondoskodnod kell székhelyről, ki kell írnod, hogy melyik cég működik az adott címen, és egyebek. Akinek nem áll rendelkezésére saját, erre a célra alkalmas ingatlan, az mit kezdjen magával? Vagy ha valaki nem szeretné a saját házát, lakását ilyesmire használni? Mint azt a topcegalapitas.eu oldaláról megtudtam, erre is van megoldás a székhelyszolgáltatlás formájában! És még ezen belül is vannak lehetőségek, ráadásul egyik jobb, mint a másik!

topcegalapitas.eu

Ha a topcegalapitas.eu csapatára bízod a vállalkozásod kezdeti ügyeinek intézését, akkor hihetetlenül sok segítséget kaphatsz tőlük. Biztosítják a szükséges ügyvédi hátteret, és a képviseletet a cégbíróságon. Elintézik a bejegyzést, és ha élsz a székhelyszolgáltatás lehetőségével, akkor havi egyszer intézik az ottani levelezésedet, kirakják a cégtábládat, és ha valamilyen szervezet vagy hatóság jön ellenőrizni, intézkedni, akkor azt is nagy tapasztalattal rendezik le. És ha már a székhelynél tartunk: Budapesten és Újlengyelben is bérelhetünk magunknak székhelyet. Mindkettőnek megvannak a maga előnyös tulajdonságai, így rajtunk műlik, hogy melyiket választjuk. A fővárosban presztízsértéke van első sorban a székhelynek, ráadásul könnyen megközelíthető helyen, jó közlekedéssel. Újlengyel ellenben egy iparűzési adótól mentes település, azaz kezdő vállalkozóknak abszolút ideális! Mi mással segíthetnéd magad jobban, mint egy adónem legális kikerülésével?

És ami a legjobb az egészben, hogy a Budapesti székhelyes csomag nettó 17.990 forint, míg az újlengyeli 39.990 forint, vagyis ebszolút megfizethető áron kaphatsz hatalmas segítséget! Minderről bővebben a topcegalapitas.eu oldalon magad is olvashatsz, ha Téged is izgat az ilyesmi. Ennél könnyebb korábban sosem volt a cégalapítás, és ha valaki puszta bizalmatlanságból vagy konokságból nem él a lehetőséggel, azt nem tudom sajnálni. Aki nem fogadja el a felé nyújtott segítő kezet, az ne lepődjön meg, ha elnyeli a tenger. Nekem legalább is nagyon bevált, pár hónapja már önálló vállalkozóként űzöm az ipart, és nagyon elégedett vagyok a döntésemmel. Ennél jobbat nem is igen tehettem volna a saját érdekemben. Mindenkinek melegen ajánlom a topcegalapitas.eu szolgáltatásainak igénybe vételét, mert egy teljes mértékben kifizethető összegért cserébe végigvisznek a rögös út legelején, és nem egyedül kell bukdácsolni. Alapítsd meg akár Te is a saját cégedet, hidd el, nem fogod megbánni!