Apróhirdetésen keresztül sikerült nyomtató patront vennem

Mivel a mindennapjaimat gyakran a gép előtt töltöm, gyakran találkozok a cookie-kon keresztül apróhirdetésekkel. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek volt már olyan kissé bizarr tapasztalata, hogy nem keresett rá a termékre, amit meg akar vásárolni, csak beszéltek róla. Egy-két napra rá pedig a telefonjuk azzal az adott termékkel kapcsolatos apróhirdetéseket dobál fel nekik. Velem is valami hasonló történt, de legalább jól sült el a dolog.

A párommal egyik este arról beszélgettünk, milyen jó lenne, ha végre vennénk már patront a Canon nyomtatónkba, mert vagy másfél éve használhatatlan abban a funkciójában, csak szkennelni szoktunk vele néha napján. Pontosabban én győzködtem Tomit, hogy vegyünk már, mert ő azon az állásponton volt, hogy nincs is rá akkora szükségünk, mert most már mindent meg lehet oldani a gépen. Mire felhomályosítottam, hogy én kérem szépen nem mindig tudok annyit ülni a gép előtt, anélkül, hogy meg ne fájdulna a szemem. És ha mondjuk egy hosszabb cikket kell szerkesztenem, sokkal jobban átlátom, ha ki van nyomtatva. Szóval, attól még, hogy neki elvileg nem kéne, nekem kéne.

Ez után kaptam a hirdetést, ami elvezetett a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron web shopba, ahonnan végül is rendeltem. Ugyan körül néztem más oldalakon is ez után, de sehol nem találtam olyan jó árakat, mint itt. Ráadásul a választékra se lehet egy rossz szavam se. Itt szinte mindent megtalálhat az ember, amire szüksége lehet egy nyomtatóhoz. A főoldalon található sávban vannak a főbb cikkek, amiken belül lehet válogatni először nyomtató márkája alapján, majd a típusa szerint. Szóval ajánlatos megnézni, pontosan milyen nyomtatód van, mert úgy néz ki nem mindegy, milyen patront veszel bele. Természetesen nem csak patront lehet kapni, hanem tonert, lézer kelléket, de még papírt is. Ez utóbbi lehet, hogy kicsit fura, de szerintem érthető, pláne, ha valakinek konkrét mondjuk fotó papír kell. Az árak szerintem nagyon jók és még átlagban egy év garancia is jár a termékekhez.

A szállítást teljesen ingyenesen végzik és lehet választani az előre utalás illetve az utánvét között, de ha jól értelmeztem készpénzes fizetésre csak nagyobb csomagok esetében van lehetőség, illetve csak saját kiszállítás (mármint a cég általi saját kiszállítás) esetében. GLS-nél utánvétben is ugyan úgy kártyával kell fizetni. Ezt szerintem érdemes tudatosítani, nehogy pórul járjunk. A szállítás maga amúgy nem tart tovább 2-3 munkanapnál, de ha adott munkanapon délig leadják a rendelést, akkor akár 1-2 munkanapon belül is megérkezhet a termék. Ha esetleg nem elégedett a vásárló a termékkel először is 14 napon belül elállhat a szerződési feltételektől, a kiszállítás napjától számolva. Ebben az esetben 30 napon belül visszautalják a vételár teljes összegét, és csak a visszaküldést kell a vásárlónak fizetnie. Ha később akadna probléma, akkor pedig az egy éves garancia még mindig ott van, aminek a feltételeit az ÁSZF-ben lehet olvasni.

Mindent egybe vetve ezek alapján én bátran mertem rendelni tőlük, és semmi problémát nem tapasztaltam eddig, úgyhogy bátran tudom ajánlani bárkinek a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron-t.