Apróhirdetésben találkoztam a legjobb medence árakkal

Tényleg olyan bosszantóak a közbeékelt apróhirdetések?

A legtöbb ismerősömet rendkívül idegesíti, ha az interneten böngészve hirdetésekkel találja szembe magát. Valahol megértem, hiszen gyakorlatilag már nincs olyan felület, ahol ne botlana reklámba az ember. Hol van már az internetnek az az aranykora, amikor még nem voltak reklámok a Youtube-on! Most már majdnem percenként bejátszik valamit a szolgáltató, ráadásul a korábbi 5 másodperces limit is toldni látszik, és sok reklámot már át sem lehet ugrani. Ugyanígy egyre nagyobb reklámfelületté vált idővel a Facebook és a Messenger is. Lassan nem is lehet legörgetni az üzenetek között normálisan a nélkül, hogy az ember ne ütközne valamiféle reklámba. Facebookon is nem győzi az ember tiltani az irrelevánsabbnál irrelevánsabb reklámokat. Hiába, fordult egyet a világ, úgy látszik.

A medence árakról és medence típusokról bővebben a BestMarkt oldalán olvashattok

Ugyanakkor persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy átkozni kellene a felbukkanó apróhirdetéseket, sőt! Én például így bukkantam rá a legjobb medence árakra a BestMarkt-on. Persze sosem gondoltam volna, hogy ez a reklám télvíz idején fog betalálni, mégis valamit tudhattak az algoritmus készítői. Régóta vágyódom ugyanis egy jó medencére a kertembe, és amikor szembejött velem a hirdetés, rá kellett jönnöm, hogy télen bizony a medence árak is alacsonyabbak. Vagyis ez a legjobb időszak erre a befektetésre! De ami miatt külön kiemelném a BestMarkt oldalát az nem csak a nagyszerű medence árak miatt van. Hanem azért is, mert a portfólióban található medence típusokról az oldal alján részletes tájékoztatást ad. És mivel az ember nem minden nap vesz medencét, ez nagyon sokat segíthet a medence típusok közötti eligazodásban és a megfelelő medence kiválasztásában.

A BestMarkt leírásából egyértelműen kiderül például, hogy a legolcsóbb medencék a felfújható medencék. Ezek süllyesztett víztükörrel rendelkeznek, tehát a vízszint körülbelül 10-20 centivel a medenceperem alatt húzódik. Mivel az üzemeltetésükhöz nem igényelnek kiegyenlítő tartályt, ezért értelemszerűen az áruk is kedvezőbb a feszített víztükrű társaikéhoz képest. Nem véletlen, hogy itthon ez a legnépszerűbb medence típus, ha kertbe való medencét választ az ember. Ezek a típusok ráadásul legtöbbször műanyagból készülnek, ami szintén csökkent az árakon. Persze azt hozzá kell tenni, hogy még a műanyag falú medencék esetében is fontos, hogy az bírja a gyűrődést. Ezért, ahogyan a BestMarkt oldalán is olvasható, a legtöbb ilyen medence szálerősített PVC anyagból készül, hogy jól bírja az otthoni strandolásból adódó gyűrődést.

De természetesen a drágább medencék is megtalálhatók a BestMarkt kínálatában, és róluk is megfelelő leírást kapunk. Így érdemes átrágnunk magunkat a feszített víztükrű, fémvázas szerkezetű medencéken és medence árakon is. És ha mindez nem lenne elég, a BestMarkt csapata még arra is figyelt, hogy a kerti medence elhelyezése szempontjából is hasznos tanácsokkal lássa el leendő vásárlóit. Az alacsony medence áraikon túl nekem nagyon szimpatikus ez az ügyfélközpont szemlélet. Ezért örülök, hogy rátaláltam a hirdetésükre. Biztosan megnézem majd a termékpalettájukat más otthoni berendezés esetén is!