Apróhirdetésben az olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldala

Egy apróhirdetés alapján találtam rá az új kedvenc autós webshopomra. Nagyon szükségem lett volna néhány dologra a kocsihoz, és már hetek óta nem találtam jó webshopot. Aztán az olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldala csak úgy felugrott, és valóban jónak bizonyult, minőségi termékeivel és szuper áraival.

Az olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html webshop óriási kínálata teljesen lenyűgözött

A váltóolajoknak egy teljes hadserege van fent az olajwebshopon. A kategóriák között kiválasztható, hogy milyen márkát szeretnénk, milyen viszkozitás kell és mekkora kiszerelésre van szükségünk. A webshopon árult termékekre 100% garanciát vállalnak, ami nem véletlen, hiszen világmárkákkal dolgoznak együtt.  Olyan világ szinten elismert nevek vannak a kínálatban, mint a Castrol, az Elf, a Total Transmission Gear, a Tutela és a Tita.  Ezek közül nem is volt nehéz választani, főleg, hogy automata váltós kocsihoz is volt elérhető termék.

Ezen túl szerettem volna még néhány karbantartószert és a takarításhoz is kellett pár dolog. Szerencsére mindet megtaláltam a webshopban. Az autókárpitot szétkarmolj a kutyánk folyton, így ki kellett cserélni. Most az új kárpit védelmében vettem hátsó ülésvédőt. Amióta van ilyen védőhuzat, azóta nem sérti fel a kárpitot a blöki karma. A bőr ülések ápolásához is vettem egy Sonax bőrápoló krémet. A Sonax egy remek és megbízható német márka, ami abszolút megéri a pénzt. A koszt, a zsírfoltokat és az olajos szennyeződéseket teljesen leszedi és gyengéden ápolja a bőrt. Annyira szeretem ezt a terméket, hogy még a bőrkabátomat is ezzel szoktam ápolni, és hát nem is repedezett még ki sehol, ahogy a kocsi ülései sem. Ettől a márkától szoktam sz összes tisztítószert venni, a műanyagápoló kendőjük is elérhető az olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldalán. Ezek a kis kendők sokszor életmentőek, ha a műanyag részeket összepiszkoltuk, és két autó takarítás közben jól fent lehet tartani vele az átlag tisztaságot. Egy csomagban tíz darab van, ennyit kb. egy hét alatt, van, hogy csak kettő alatt használok el.

A külső is számít

A külső felületét is szeretem tisztán tartani a kocsinak, főleg a szélvédőt. Semmi nem idegesít jobban vezetés közben, mint mikor tiszta kosz a szélvédő, és már hunyorogni kell vezetés közben. Arról nem is beszélve, hogy ez nagyon balesetveszélyes. A Liqui Moly szélvédőtisztító koncentrátumát rendszeresen használom, és csak ajánlani tudom. Szeretem, hogy tök jó citrusos illata van, így nem kell elájulni a kemikáli szagtól takarítás közben.  Az olaj foltokat, a szilikonlerakódásokat és a halott rovarok nyomait tökéletesen lepucolja, és foltmentesen szárad. Nyáron én mindig ezt használom a kocsihoz, és hígítva szoktam felhasználni. Ezeket a termékeket feltétlenül ajánlom, hogy az autó mindig tiszta és rendezett lehessen.